Pregària dels Salms en Valencià

La Litúrgia de les Hores és un conjunt de pregàries cristianes basades en els Salms i en altres textos bíblics. Les més importants i conegudes són Laudes i Vespres, és a dir, les pregàries del matí i de la vesprada; però també inclou l’Ofici de Lectura, l’Hora d’entre dia i Completes, per a la nit.

Des de www.biblia-vida.com, podem oferir-vos un llibre amb una part de la litúrgia de les hores en valencià, els «Salms de l’Ofici de Lectura». Es tracta d’una obra de més de 200 pàgines que inclou els tres salms que cada dia corresponen a l’Ofici de Lectura, amb el propi dels temps litúrgics, el cicle de quatre setmanes i el propi dels sants. S’han inclòs les celebracions dels calendaris propis de les diòcesis d’Oriola-Alacant, València i Sogorb-Castelló.
El text bíblic està basat en la Bíblia Valenciana Interconfessional.
S’ha fet una edició per a ús privat i sense cap afany comercial. No es tracta d’un text oficial, però sí està basat en textos aprovats, els quals s’han respectat al màxim.
Podeu baixar-vos una mostra de 16 pàgines ACÍ.

Gràcies a la generosa donació d’un particular, disposem de 100 exemplars per a distribuir-vos-els. El llibre és gratuït, i també les despeses d’enviament (en Espanya). Si en voleu un, demaneu-lo i el rebreu per correu postal sense cap despesa per la vostra part. Escriviu un correu electrònic a pregariaenvalencia@gmail.com amb la següent informació:

  • Nom i cognoms.
  • Situació eclesial (sacerdot diocesà, religiós, laic…).
  • Adreça postal completa on enviar el llibre (Carrer, Número, Codi Postal, etc.).

Les vostres dades no seran utilitzades per a cap altre ús. Si viviu fora d’Espanya, escriviu-nos també i vorem com podem enviar-vos-el.

(Vos pot interessar també: Pregàries en valencià per a beneir la taula)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.