Qui som

L’autor

Xavier Matoses és un biblista valencià que vos oferix este lloc web www.biblia-vida.com. Pretén que entre tots ens ajudem a conéixer més i millor el llibre més meravellós que puguem tindre entre mans: La Bíblia.

Des d’agost de 1998 és salesià, i des de maig de 2006, sacerdot. Va obtindre la llicenciatura en Estudis Eclesiàstics en la Facultat de Teologia «San Vicent Ferrer» de València i la llicenciatura en Teologia, especialitat bíblica, en la Ponfificia Università Gregoriana de Roma. Actualment realitza la seua tesi doctoral en Teologia Bíblica en la Facultat de Teologia de Catalunya, a Barcelona. És professor de Nou Testament en l’Institut Superior de Ciències Religioses «Don Bosco» i en l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona. Pertany a l’Associació Bíblica de Catalunya i a l’Associazione Biblica Salesiana.
Pot dedicar-se de forma especial a la divulgació i a l’estudi de la Bíblia i per això mateix dóna moltes gràcies a Déu. Descobrix en ella, no només un conjunt d’idees que creure o una sèrie de records del passat; per a ell la lectura de la Bíblia suposa una trobada amb Déu mateix a través d’una cosa tan senzilla i quotidiana com és un llibre; un Déu, que, a més, apressa a la trobada amb els germans i germanes.

Contacte

Podeu fer arribar les vostres opinions directament com a comentaris en el blog, així tots podrem enriquir-nos d’elles.

Per a contactar directament amb l’autor pots escriure a javimat @ wanadoo . es.

Equip

En www.biblia-vida.com contem amb col·laboradors de revisió i traducció a diversos idiomes. Podem ampliar els nostres horitzons gràcies a Miquel M. i Francesc B.

Llicència Creative Commons

Creative Commons License
Tot el contingut d’aquest web www.biblia-vida.com realitzat per l’autor està llicenciat com: «Creative Commons Reconeixement – No comercial 3.0 Espanya License«.
Sou lliures de:

  • Copiar, distribuir i comunicar públicament l’obra.
  • Fer-no obres derivades.

Amb les condicions següents:

  • Reconeixement — Heu de reconèixer els crèdits de l’obra de la manera especificada per l’autor o el llicenciador (però no d’una manera que suggerisca que vos donen suport o rebeu suport per l’ús que feu de l’obra).
  • No comercial — No podeu utilitzar aquesta obra per a finalitats comercials.

Els altres materials utilitzats en aquesta pàgina es troben cadascun sota la llicència dels seus respectius autor.

  • Si vostè és l’autor o autora d’algun dels continguts i percep que la seua utilització en esta pàgina està conculcant els seus drets d’autoria, per favor, pose’s en contacte amb l’autor (javimat [@] wanadoo [.] es) indicant el material en qüestió perquè siga eliminat com més prompte millor.

Programari lliure

Lloc web realitzat íntegrament amb programari lliure:
Ubuntu Use OpenOffice.org GIMP